Garantie & Ruilen

Procedure voor het retourneren

PANDD6 wilt uiteraard dat u tevreden bent met de artikelen die u bij ons koopt. U heeft daarom bij PANDD6 altijd 14 dagen bedenktijd, gerekend vanaf de dag na ontvangst, om te beslissen of u tevreden bent met het artikel of dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht.

           1.  Let op: Je moet je retour eerst hier aanvragen!

           2. stuur het pakketje (voldoende gefrankeerd!) naar:

PANDD 6
Neerstraat 36
6041KC Roermond

Let op: Als je een item geruild wilt hebben, kun je dit in de retouraanvraag aangeven. In dat geval sturen wij het nieuwe artikel eenmalig gratis naar je op!

           3. Bij een online bestelling krijg je je geld officieel binnen 14 dagen op je rekening teruggestort, maar meestal kun je het binnen een paar werkdagen al verwachten. Dit is echter alleen online.

Let op

Om ervoor te zorgen dat uw geretourneerde goederen efficiënt worden verwerkt, moet u controleren of de geretourneerde goederen vergezeld gaan van mogelijke accessoires, etiketten en extra's. Wij kunnen geen artikelen accepteren die slijtageverschijnselen vertonen die niet veroorzaakt kunnen zijn door het artikel alleen maar te passen (artikelen met sporen van lipstick of make-up,  of ruiken alsof het artikel is gedragen).

Houd er rekening mee dat standaard retourzendingen verscheidene werkdagen nodig kunnen hebben voordat ze in ons magazijn zijn gearriveerd. Wij zullen na ontvangst van goederen volledige terugbetaling voor deze goederen binnen 14 dagen uitvoeren.

Wij adviseren u om het originele bewijs van de postzending goed te bewaren. Soms komt het voor dat een zending tijdens het retourneren verloren gaat en met dit bewijs wordt het eenvoudiger om de vermiste zending op te sporen.

Ruilen en retourneren in de winkel: GRATIS 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een artikel om te ruilen of te retourneren in onze winkel in Roermond. Dan is het gratis!

  • Vul het retourformulier in en vermeld hierin wat je wilt ruilen of retourneren.
  • De medewerker in de winkel zal je een ontvangstbevestiging geven.
  • Let op: geld retour geschiedt altijd via een elektronische betaling, dus je krijgt het niet meteen contant mee.

Beschadigde goederen

PANDD6 staat voor een hoge kwaliteit. Wanneer één van onze artikelen desalniettemin niet aan de verwachtingen voldoet, heeft u wettelijke rechten en plichten.We verzoeken u de bestelde goederen onmiddellijk na ontvangst te controleren. Indien uw goederen beschadigd zijn of niet beantwoorden aan de beschrijving op de Website, moet u zo snel mogelijk contact met ons opnemen via  info@pandd6.nl of via telefoonnummer +31 475 338690. We verzoeken u de gebrekkige goederen terug te sturen naar ons en indien beschikbaar zullen wij deze vervangen of u een volledige terugbetaling voor deze goederen binnen 14 dagen uitvoeren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een artikel om te ruilen of te retourneren in onze winkel in Roermond.

Let op: geld retour geschiedt altijd via een elektronische betaling, dus u krijgt het niet meteen contant mee!

Pandd6 © 2019
Webdesign door Graphics Etc.
Ontwikkeling door Globalname