Damesmode Roermond

Damesmode in Roermond

U bent op zoek naar damesmode in Roermond en zodoende bent u terecht gekomen bij Pandd6. Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel waar u kleding van allerlei hippe merken kunt kopen. Of het nu gaat om een casual outfit of een professionele look voor op uw werk, u vindt het allemaal bij Pandd6.


Een eigen stijl staat bij ons voorop. Daarom verkopen wij collecties en accessoires van diverse merken, waarvan wij de kleding zorgvuldig selecteren. De kwaliteit van de kleding staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u iets bij ons koopt, weet u zeker dat u voor lange tijd plezier zult hebben van de kleding.

Bekijk ook onze webshop

Naast de veelzijdige kleding, hebben wij ook een ruim aanbod van accessoires en tassen. Zo kunt u uw outfit helemaal compleet maken. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? Geen probleem, een groot gedeelte van ons assortiment koopt u ook gewoon in onze webshop. Wij hanteren zeer snelle levertijden. Bestelt u vóór 16.00u, dan heeft u de kleding de volgende dag al in huis.

Wij staan voor u klaar!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze damesmode in Roermond? Breng ons dan eens een bezoek! Wij staan voor u klaar en kunnen u adviseren bij uw aankoop. Door middel van passend advies hopen wij een bijdrage te leveren aan het creëren van uw eigen stijl. Wij zijn iedere dag, met uitzondering van maandag, geopend.

Pandd6 © 2019
Webdesign door Graphics Etc.
Ontwikkeling door Globalname