Japan TKY

Ontdek de kleding van Japan TKY


Bent u al bekend met het kledingmerk Japan TKY? Dit merk creëert prachtige damesmode, gemaakt van de fijnste stoffen. Het label richt zich op zelfverzekerde vrouwen die er, ondanks de drukte van gezin en werk, mooi uit willen zien. Daarbij staat een prettige pasvorm natuurlijk centraal, de kleding sluit naadloos aan en zit daarom erg comfortabel.


Of het nu gaat om een blazer of een jurk van Japan TKY, we kunnen gerust stellen dat dit merk de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een perfecte mix van comfort en uitstraling. Het creëren van een eigen stijl staat centraal, zowel bij dit merk als in onze winkel. Daarom hebben wij diverse collecties in ons assortiment. Zo kunnen vrouwen van alle leeftijden uitstekend bij ons slagen! U kunt hierbij denken aan merken als 10 Days, Good Morning Universe, Maiden Lane, POM Amsterdam en STOLT!

Bekijk onze kleding online


Kortom, Japan TKY is een zeer succesvol vrouwenmode merk die u absoluut niet mag missen. Neem dus eens een kijkje in onze webshop en bestel uw favoriete kleding eenvoudig online. Woont u in Roermond of omstreken? Dan is een bezoek aan onze kledingwinkel ook absoluut de moeite waard. Hier heeft u nog meer keuze uit diverse topmerken en zult u gegarandeerd slagen voor een passende outfit. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag.


Heeft u een vraag over de mode van Japan TKY? Of wilt u graag advies bij het aankopen van een nieuwe garderobe? Schroom niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder


Pandd6 © 2019
Webdesign door Graphics Etc.
Ontwikkeling door Globalname